Duaal

 

Duaal leren, iets voor jou?

Leren op school of in een centrum én op de werkvloer, dat is duaal leren. Zo ontwikkel je competenties die in de toekomst goed van pas komen in je zoektocht naar een job. Wie weet kan je later zelfs aan de slag bij de onderneming waar je je opleiding volgt. Toch liever verder studeren? Dat kan natuurlijk ook. Dan heb je alvast wat praktijkervaring op zak! Krijg je graag verantwoordelijkheid en ben je flexibel? Dan heeft het Bernardustechnicum de ideale opleiding voor je. Voor meer info kan je op de naam van de opleiding van je interesse klikken.  

DUAAL

Bernardustechnicum bied binnen 2 domeinen opleidingen aan via het DUAAL LEREN traject.

Je combineert 16 uur les met 22 uur praktijk op de werkvloer. Op die manier krijg je een praktische opleiding en leer je het werkveld van binnenuit kennen. Werk je de opleiding met succes af? Dan ontvang je het diploma secundair onderwijs.

Heb je een voorliefde voor technologie en technieken? Dan kan je kiezen voor één van onze 3 duale opleidingen binnen het domein STEM

Heb je het hart op de juiste plaats en wil je graag anderen verzorgen? Dan kan je kiezen voor één van onze 2 duale opleidingen binnen het domein MAATSCHAPPIJ EN WELZIJN. 

DUAAL IN BEELD