Inschrijven

Je wil ook deel uitmaken van het Bernardustechnicum?

Super, fantastisch! Van harte welkom op onze scholen!

 

MEER INFO?

Heb je vragen rond je studiekeuze? Aarzel niet om ons te contacteren via mail of telefoon. Wij helpen en begeleiden je graag tijdens deze grote stap en hopen je snel te mogen ontmoeten aan onze schoolpoort. Tot gauw?

DIGITALE INFOAVONDEN

Op dinsdag 23 en donderdag 25 maart 2021 stellen we onze scholen digitaal voor, steeds in de vooravond (ten vroegste om 18 uur). Jullie zullen hiervoor kunnen inschrijven: hou onze website in de gaten, er volgt een update. Ook kunnen jullie daar vragen achterlaten die we dan behandelen op de digitale infoavonden.

OPENDEURDAG  

Onze jaarlijkse opendeurdag staat gepland op zondag 25 april 2021. Voorlopig behouden we die datum, maar misschien mogen we dan nog altijd geen groepen ontvangen. In dat geval bieden we volgende oplossingen:

We zullen onze scholen digitaal voorstellen aan de hand van filmpjes op onze websites.

Jullie zullen steeds een afspraak kunnen maken om onze scholen toch fysiek te bezoeken (na de lesuren en in veilige omstandigheden) en om verdere vragen te stellen.

INSCHRIJVINGEN

Inschrijvingen zullen mogelijk zijn vanaf zondag 25 april of vanaf maandag 26 april als de Opendeurdag niet fysiek kan doorgaan.

Jullie zullen dan een afspraak kunnen maken via de websites van de scholen. De Bernardusscholen hebben geen inschrijvingsstop.


Bernardusbron campus technicum, Hoogstraat 20, 9700 Oudenaarde - 055/33.46.80
Bernardustechnicum, Hoogstraat 10, 9700 Oudenaarde -  055/23.22.10
info@bernardustechnicum.be

Graag meebrengen bij inschrijving (indien reeds in bezit)

  • Identiteitskaart/SIS-kaart
  • Getuigschrift, attest en/of rapport voorbije schooljaar