FinGerBel+

De afgelopen week ging het slotevent door van het Eramusproject FinGerBel+.

De voorbije Erasmusstudiereizen gingen door in zowel Finland, Duitsland als in België waarbij de studenten elkaars cultuur, studieomgeving en lokale bedrijven leerden kennen.

Het slotevent van dit Erasmusproject ging door in onze Europese hoofdstad Brussel. Op het startdiner op maandagavond zagen we onze Erasmusvrienden terug en hebben we ook de nieuwe leerlingen uit Finland en Duitsland beter leren kennen. Het was een geweldige gelegenheid om met iedereen te praten en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Op dinsdag maakten we dan een wandeling langs iconische bezienswaardigheden zoals Manneken Pis, Mini Europa en het Atomium.

Op woensdag hebben we een spannende monumentenzoektocht gedaan en het Europees Parlementarium bezocht, waar we na een rondleiding ook een parlementair rollenspel mochten uitvoeren. We leefden ons in de job van ministers en lobbyisten!

Donderdag was een dag vol avontuur, met een bezoek aan de vlooienmarkt en een rondleiding in de brouwerij Geuze Cantillon. In de namiddag gingen we ook nog naar het chocolademuseum. We sloten de week af met een spetterend diner in een Karaokebar, waar we samen hebben gezongen en plezier maakten.

Het was een onvergetelijke week vol nieuwe ervaringen en mooie herinneringen!