INFOAVONDEN
overgang basis naar secundair.
14 en 16 maart 2023
SCHRIJF HIER IN
 

Knalbuffet

Doordat corona ook ons parten speelde, hebben we de voorbije jaren niet de kans gehad een eetfestijn te organiseren. Dit schooljaar hernemen we de traditie en nodigen we jullie graag uit naar ons Knalbuffet in het weekend van 10-11-12 februari 2023. En al even traditioneel zorgen we voor democratische prijzen.

Reserveren kan via deze link: Knalbuffet of scan de QR-code

 

 

Infoavonden Bernardusscholen

Trek jij binnenkort naar het middelbaar? Ben je op zoek naar de juiste school voor jouw kind?  Wil je weten hoe het er precies aan toe gaat in het secundaire onderwijs? ...

Wij stellen met veel plezier onze scholen aan je voor! Leerkrachten, directie en ondersteuners nodigen geïnteresseerde jongens en meisjes (en hun ouders) uit op twee verschillende infomomenten. Inschrijven is gratis, maar verplicht!
Verzeker vandaag al een plaatsje.

 

Kom jij dinsdag of donderdag naar een van onze infoavonden? De max! Je bent welkom vanaf 18.40u, ingang via de Meinaert.

 Om 19.00u gaan we van start!
 

 

 


 

 


Het Bernarduscollege (Latijn of Moderne talen en wetenschappen) en het Bernardustechnicum (andere richtingen uit de A-stroom en B-stroom) organiseren samen een infoavond op 14 en 16 maart, telkens om 19 uur. De infoavond duurt ongeveer anderhalf uur.

 Schrijf je in en mis geen enkele update!

één school, zes domeinen

Bernardustechnicum in Oudenaarde biedt vanuit een duidelijke visie en missie een gevarieerde waaier aan studierichtingen.
Ben je op zoek naar theoretisch, technisch-theoretisch of arbeidsgericht onderwijs? Is duaal onderwijs iets voor jou? 
Bij ons vindt iedereen zijn school en droomrichting.

Bekijk hier ons divers studieaanbod.

Zorg voor elke leerling!

Leerlingen vormen tot bekwame, betrokken en bezielde jongeren, met zorg voor elk talent.

Dat is onze missie. Met doordachte ondersteuning begeleiden we elke leerling.

BASISBROCHURE
BEKIJK ONZE INFOBROCHURE
INFO STUDIERICHTINGEN
 
 
BEKIJK ONZE STUDIERICHTINGEN
INFORMATIEFILM
 
 
Voorstelling van de Bernardusscholen

Laatste updates

Onze Accenten

 

Samen leren, (be)leven en groeien

Talenten ontplooien lukt beter in een warme school waar leerlingen fouten kunnen maken met zicht op wat mag en wat niet mag.  We maken tijd om elkaar te leren kennen

Ons accent op samen groeien

ONZE AMBITIE: TO B OR NOT TO B

Met een enthousiasmerend project, gemotiveerde leerkrachten en een uniek onderwijsaanbod willen de Bernardusscholen elke leerling laten groeien tot een bekwame, betrokken en bezielde jongere.

Onze visie en missie

Duaal leren

Wil je zorgkundige worden of aan de slag in de bouwsector, maar heb je nu al ontzettend veel zin om in het werkveld te stappen?  Dan kan je kiezen voor de opleidingen die duaal georganiseerd worden!

Ons accent op duaal leren