MOEV provinciaal zwemkampioenschap

Op woensdag 8 januari waren we met het Bernardus Technicum sterk vertegenwoordigd op het MOEV provinciaal kampioenschap zwemmen te Sint-Niklaas. Maar liefst 18 leerlingen waagden een duik in het water en dat met een mooi eindresultaat.
Thor De Paepe (2ASP) behaalde brons op de 50m schoolslag. De schoolploeg eerste graad (Thor De Paepe, Dario De Regge 1AMW, Stijn Teirlinck 1 ASP en Ilyan Afalli 1BNY) behaalde een zilveren medaille op de 4 x aflossing vrije slag. Voor de 3de graad behaalden Tijl De Clercq (6TLO) brons op de 50m rugslag, Alyssa Schoonackers (6TLO) brons op de 50m schoolslag, Gihaio Verstraeten (5TLO) zilver en Emile De Winne (5ASP) brons op de 50m schoolslag. Ook in de aflossing 3de graad (Tijl De Clercq, Emile De Winne, Gihaio Verstraeten en Paris Vandenabeele 4TLO) konden we ons sterk houden, heel even waren we in koers voor goud maar op het einde hebben we het heel nipt moeten afgeven. Een puike 2de plaats dus!
Ook de sfeer zat goed! De leerlingen en begeleiders toonden hun beste supporter skills. Kortom een TOP namiddag! ….. Tot op het Vlaams kampioenschap!

Meer foto's.