KDOO-dagen

Er waren eens ... sportieve enthousiaste leerlingen uit het 6de leerjaar die deelnamen aan de KDOO dagen (kennismakingsdagen). Zij werden in de sporthal van de BRON ontvangen door al even sportieve en enthousiaste sportleerkrachten.
Al snel bleek dat deze sessie hun harten sneller ging doen slaan en hun sportiviteit beproefd ging worden. Vanuit de startblokken ongeduldig wachten op het startschot, sprinten naar puzzelstukken, deze snel terugbrengen naar de groep en onder tijdsdruk zo snel mogelijk de puzzel maken. Met het signaal van het handfluitje werd de finish aangekondigd. Buitenadem werd aandachtig geluisterd naar de korte uitleg over de richting SPORT. Kort inderdaad want opgewarmde spieren laten we beter niet te snel afkoelen... Er werd gesprongen en getuimeld op de airtrack en de kinbal vloog de lucht in. De sessie werd afgesloten met een valmattenrace. De lachjes, de rode gezichten en de vriendelijke enthousiaste gesprekken waren het schitterende resultaat van deze sportieve KDOO-sessie. De leerlingen leven nog sportief en gelukkig verder in het 6de leerjaar en mogen stilletjes aan beginnen dromen van het eerste middelbaar.
Iedereen is van harte welkom op onze opendeurdag op 26 april! Spring gerust binnen voor een sportief intermezzo of een extra woordje uitleg!

Meer foto's