Info en inschrijvingen

INFO EN INSCHRIJVINGEN.
Omwille van de coronacrisis zal onze Opendeurdag van zondag 26 april niet doorgaan. We bieden je drie mogelijkheden aan om in te schrijven.

DIGITAAL INSCHRIJVEN vanaf 20 APRIL.
Vanaf maandag 20 april is het mogelijk om DIGITAAL in te schrijven. Je klikt hiervoor op onderstaande link: https://nl.surveymonkey.com/r/BSInschrijven
We vragen naar enkele contactgegevens.

EEN DIGITAAL ONTMOETEN 

Het Ministerie heeft Opendeurdagen met veel volk opgeschort tot en met 31 augustus 2020. Bijzonder spijtig maar gezien de ernst van de coronacrisis is dat begrijpelijk.
Omdat we een persoonlijke aanpak belangrijk vinden én we de voorbije weken ervaring hebben opgedaan met digitaal lesgeven, plannen we op zaterdag 6 juni een Google Meet-sessie. Tijdens deze sessie kan je van ‘gezicht tot gezicht’ op digitale wijze gerichte vragen stellen. 

Wat hebben we daarvoor nodig? 

» Je naam, mailadres en telefoonnummer zodat we jou kunnen contacteren en een link voor het overleg kunnen doorsturen. 

» Een beperkte omschrijving van je vraag (bv. voor welk leerjaar, voor welke richting, algemene of meer concrete info, bv. zorg …) 

Wil je ons ‘digitaal live meet-en’? 

Voor een sessie met Bernardustechnicum, kan je je gegevens en vraag mailen naar info@bernardustechnicum.be ten laatste op vrijdag 5 juni. De school zal je contacteren en een ‘meet’ vastleggen.  

 

KANS TOT INSCHRIJVING zonder AFSPRAAK in de ZOMERVAKANTIE
Wie wenst te wachten om in te schrijven, kan dit gerust doen. De Bernardusscholen hebben geen inschrijvingsstop!
Voorziene momenten (op voorwaarde dat de situatie terug normaal is).
• Info- en inschrijfavonden: 1 en 6 juli, van 18 tot 21 uur
• Alle werkdagen in de grote vakantie van 14 tot 18 uur (behalve in de verlofperiode van 12 juli tot en met 16 augustus)
• Op zaterdag 4, 11 juli en 22, 29 augustus van 9 tot 12 uur (wel op afspraak!)