GO for Muco!

Björn Van Hennis rijdt voor BT:

"Na 1 jaar uitstel omwille van corona was het vorige week eindelijk zover. Op vrijdag vertrokken we met de hele entourage richting Keulen. Op zaterdag vertrokken we om 6u aan de Dom van Keulen. Het zonnetje was van de partij en de wind zat ook in het voordeel wat toch al een heel ander gevoel heeft.

We waren met een groep van 60 die vertrokken uit Keulen, 26 erbij in Valkenburg, nog eens 20 in Tienen, een 5-tal in Waterloo en nog een 30-tal in Geraardsbergen om in een mooie groep aan te komen op het kerkplein van Zingem rond 20u45.

Vanaf de Belgische grens werden we vergezeld door 11 officiële wegkapiteins op de moto die voor ons alles afzetten, zodat we nergens moesten stoppen wat natuurlijk een heel leuke beleving was.

Het was een heel speciale dag om nooit te vergeten. 3 jaar geleden reed ik ook al eens Parijs-Zingem. Toen dachten we dit moment maken we niet meer mee. De 1ste keer is altijd speciaal, maar de 2de editie was even memorabel als de 1ste editie. De opbrengst van de benefiet is ondertussen ook 1 vd grootste uit de streek geworden met een opbrengst van een goede 70000 euro voor de mucovereniging.

Bedankt aan het bernardustechnicum voor de snoepenverkoop en de sponsoring!"

https://www.hln.be/kruisem/keulen-zingem-levert-maar-liefst-70-000-euro-op-voor-muco-vereniging-en-is-daarmee-grootste-benefiet-in-de-streek~ab00121b/207269955/