De LEERLINGENRAAD sluit haar werkjaar af

De LEERLINGENRAAD sluit haar werkjaar af met een mooie actieweek rond het jaarthema ZUURSTOF.

De vergroening van de speelplaats is al enkele jaren aan de gang. Bomen halen CO2 (koolstofdioxide) uit de lucht wat goed is om de klimaatopwarming tegen te gaan. Deze week kunnen alle leerlingen van campus Gelukstede via een enquête de bomen selecteren die in november geplant worden. Het didactisch paneel gemaakt door de leerlingen van 5 houttechnieken werd vandaag op de speelplaats ingehuldigd.

De domeindirecteur feliciteerde de leerlingenraad voor haar groot engagement tijdens dit coronajaar. In de warmste week gaven ze zuurstof aan Samuel, op Sinterklaas zamelden ze speelgoed in voor het Sociale Huis en ook de kerstsfeer was er met de zelfgebouwde kerstbomen. Michael De Kerpel zorgde in de week van de 50-dagen voor muziek en ambiance op de speelplaats.

ZUURSTOF van bomen, ZUURSTOF voor mensen: daar zijn de leerlingen dit jaar voor gegaan. Op 4 juni vertrekt Samuel met zijn rolstoel naar de top van de Mont-Ventoux. Op 28 juni komt hij daar aan. Wij hopen hem op de proclamatie van 29 juni onder ons te hebben!

De domeindirecteur kon het niet laten om iedereen nog eens te motiveren voor de eindspurt. Een succesvolle examenperiode kan niet zonder inspanningen. Wie nog een tekort heeft moet er blijven in geloven en er keihard tegenaan gaan. Push to the top, never give up!