campussen

Hoogstraat 10

Bernardustechnicum

Hoogstraat 20 (Eerste graad)

Eerste graad

Campus Axelwalle

Axelwalle

Axelwalle is onze schoolhoeve waar de leerlingen uit de afdeling landbouw zowel praktijk- als theorielessen volgen. De hoeve is gericht op hedendaagse akkerbouw (40 ha) en melkveehouderij. Leerlingen staan er in voor het verzorgen van kleinvee en krijgen ook de kans om te werken met landbouwmachines.

Campus Gelukstede 

Campus Gelukstede

Campus Gelukstede, op wandelafstand van het station, beschikt over gloednieuwe gebouwen voor wetenschappen en techniek. Leerlingen van alle onderwijsvormen kunnen er tijdens hun lessen gebruik maken van de modernste apparatuur.

Campus Groenhof

Campus Groenhof

Sporthal Groenhof is een nieuwe, multifunctionele sportzaal die alle Bernardusscholen kunnen gebruiken. Na de lessen stellen we de zaal ter beschikking van sportclubs via de stad Oudenaarde.

Campus Kruisem

Campus Kruisem

In de gemeente Kruisem kunnen onze leerlingen van de sportafdeling terecht voor hun lessen praktijk. We maken er gebruik van een indrukwekkende sportinfrastructuur: sportzaal, fitnessruimte, danszaal, in- en outdoor tennisvelden, Finse piste, voetbalterreinen ...

Campus Tivoli

Campus Tivoli

Tivoli is ons tuinbouwcentrum van 6 hectare met ruimte voor groenten- en fruitteelt, serreteelten en tuinaanleg. We baten er ook een lokale fruit- en groentewinkel uit. En ... we hopen er binnenkort een schoolgebouw voor buitengewoon onderwijs te bouwen, een eigentijdse school voor onze meest kwetsbare leerlingen.